Chat with us, powered by LiveChat
  • Leer van incidentanalyses en veranker verbeteringen.

Incident management;
Hét startschot om te leren en te verbeteren

Veel organisaties leren onvoldoende van gemaakte fouten en hebben niet genoeg grip op de kwaliteit en veiligheid binnen hun organisatie. Zo maken sommige organisaties te weinig tijd vrij voor incident management, hebben ze te weinig inzicht en overzicht of missen ze de juiste mensen. Een krachtig incident management systeem, zoals de module Melden & Analyseren, kan deze organisaties helpen. Vergroot de meldingsbereidheid door gebruik te maken van een eenvoudig en gebruiksvriendelijk meldsysteem. Incidentenregistraties (in de vorm van digitale formulieren) kunnen eenvoudig geanalyseerd worden en dat biedt vervolgens de uitgelezen kans voor u als organisatie om middels een krachtige workflow te leren en direct verbeteringen door te voeren.

Vier voordelen volgens onze klanten die ook u verder gaan helpen

Melden

Leg afwijkingen, klachten, ongevallen of andere  gebeurtenissen eenvoudig vast in een geïntegreerd systeem.

Afhandelen

Verwerk de meldingen snel en efficiënt op basis van een workflow. Notificaties en volledige dossieropbouw borgen het proces.

Analyseren & leren

Onderzoek de meldingen en zet de analyse om in concrete acties om kennis, gedrag of vaardigheden te delen en te veranderen.

Verbeteren

Veranker verbeteringen met als doel om herhaling te voorkomen. Slimme rapportages voorzien in een actueel en volledig overzicht.

Amstelring – Al meer dan 400 jaar liefdevolle zorg

Libbey – De grootste tafelglasfabrikant van Nederland

Meer weten over hoe de software uw organisatie kan ondersteunen bij incidentanalyses? Download snel de brochure.

Download de brochure Melden & Analyseren voor meer informatie over hoe u de meldingsbereidheid van medewerkers positief kunt beïnvloeden.

Informatie – en databeveiliging met Infoland SaaS

Informatiebeveiliging heeft bij ons dag en nacht de hoogste prioriteit. U moet volledig kunnen vertrouwen op onze software en daarom hebben wij Infoland Saas geïntroduceerd. Zo kunnen we garanderen dat ook uw incidentregistraties altijd en overal goed beveiligd zijn. Of u informatie nu via een de smartphone, tablet of computer raadpleegt. Met SaaS nemen wij al uw zorgen rondom data- en informatiebeveiliging uit handen.

Wij verzekeren:

✔ een stabiele en altijd werkende omgeving;

✔ een altijd up-to-date en betrouwbaar incident management systeem.

Verbeteren en borgen van informatiebeveiliging
Elke organisatie heeft te maken met risico’s op het gebied van vertrouwelijkheid en beschikbaarheid van data. Heeft u inzicht in deze risico’s? En legt u alle beheersmaatregelen vast die op uw organisatie van toepassing zijn? Wij kunnen u  ondersteunen bij dit proces om zo informatiebeveiliging te verbeteren en te borgen.

Spoor medewerkers aan om meldingen te maken en verminder het aantal incidenten met de Capture App.

  • Ervaart u onze software liever zelf? Vraag nu een gratis online demo aan.


    Demo aanvragen

Een greep van organisaties die dagelijks vertrouwen op onze software:

Ontdek ook onze andere oplossingen

Documenten & Processen

Risico-
management

Meten &
Inspecteren

Leren &
Toetsen

© Infoland BVBA 1998-2019