Vier dingen die u over ons moet weten

Waar het allemaal begon

Al sinds 1998 maken wij slimme software waar dagelijks duizenden professionals mee werken en dit aantal blijft alleen maar groeien. Benieuwd hoe het ooit allemaal begon?

Het team achter Infoland

Niets is zo mooi als professionals helpen dagelijks het maximale uit hun werk te laten halen. Ondertussen groeit ons team richting de 100 specialisten.

Trots op onze gebruikers

Professionals die blij worden van onze oplossingen en hun ervaringen graag delen; dat is waar wij het voor doen. Jaarlijks komen onze gebruikers samen om van elkaar te leren.

Onze
kernwaarden

Als Infoland hebben we vier kernwaarden. Betrouwbaar, slim, ambitieus en plezier; dat is waar we voor staan en waar we onze mensen op selecteren. Benieuwd naar meer?

Ambitieus. No nonsense. 100% betrouwbaar.

Onze ambitie

Het is onze ambitie om een vooruitstrevende rol te spelen in het ontwikkelen van slimme technologische oplossingen. Nu doen we dat in de vorm van software, maar we sluiten niet uit dat we in de toekomst ook andere vormen van technologie gaan inzetten om dit doel te bereiken. Het is daarbij steeds ons doel om te focussen op de tevredenheid van onze gebruikers en de toepasbaarheid van onze software op hun werk. Op ieder moment van de dag. We kiezen daarbij niet voor de traditionele weg maar we willen onze doelgroep steeds verrassen. Door nog meer aandacht te besteden aan de wensen van de professional, zijn we ervan overtuigd dat we echt het verschil kunnen maken.

Onze droom

Het is onze ultieme droom om in 2030 meer dan 15 miljoen professionals dagelijks het maximale uit hun werk te laten halen met onze slimme technologische oplossingen. Wereldwijd, ongeacht de functie of rol.

Infoland in een notendop

Wij maken al sinds 1998 – met veel plezier en toewijding – slimme software oplossingen die professionals en organisaties laat excelleren om zo gericht hun doelen en ambities waar te maken.

Onze oplossingen helpen bedrijven en organisaties in alle sectoren om mensen met thema’s als kwaliteit, veiligheid, milieu en hun welzijn te ondersteunen. Snelle toegang tot de juiste informatie, het uitvoeren van risicoanalyses of leren van gemaakte fouten zijn hier voorbeelden van.

Eén software-platform. Vijf unieke oplossingen.

Documenten &
Processen

Melden &
Analyseren

Meten &
Inspecteren

Leren &
Toetsen

Risico-
management

© Infoland BVBA 1998-2020