Elke organisatie heeft te maken met risico’s als het gaat om de vertrouwelijkheid en beschikbaarheid van data. Heeft u inzicht in deze risico’s? En legt u alle beheersmaatregelen al vast die op uw organisatie van toepassing zijn? We kunnen u  bij dit proces ondersteunen door te zorgen voor een betere beveiliging van informatie. Denk bijvoorbeeld aan het vastleggen van uw scope, risico’s, beleid, processen en procedures. En het creëren, registreren, opvolgen en analyseren van maatregelen.

Onze aanpak

In onderstaande video maakt u kennis met onze software en ervaart u hoe wij kunnen bijdragen aan uw informatiebeveiliging.

Meer inzicht en overzicht

Alle relevante informatie rondom een beheersmaatregel wordt in onze software geregistreerd. Hierdoor wordt alle informatie eenvoudig gecentraliseerd in één systeem. De geplande activiteiten rondom de beheersmaatregelen worden overzichtelijk weergegeven in een planningsoverzicht. Alle informatie komt uiteindelijk samen in het managementdashboard. Aan de hand van dit dashboard kunt u verschillende managementrapporten genereren en gericht acties ondernemen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over deze oplossing? U kunt ons telefonisch bereiken op
+32 (0)32 03 02 90 of per mail: steluwvraag@infoland.be

© Infoland BVBA 1998-2020