• “Dankzij Infoland hebben we meer grip dan ooit op onze documenten en processen.”

    Kwaliteitsmanager, Libbey
    Bekijk de referenties

Hoe Infoland Euramax ondersteunt bij hun kwaliteitsmanagement?

 
De Groot Installatiegroep

Buig uw incidenten om in verbeterkansen

Het beperken van veiligheidsrisico’s en het bewaken van kwaliteit zijn van groot belang in de industriële sector. Hoewel deze sector altijd een voorloper is geweest op het gebied van kwaliteitsmanagement, worden er steeds hogere eisen gesteld. Er wordt verwacht dat u als organisatie voldoet aan verschillende normen, eisen en richtlijnen zoals de ISO 9001, ISO 14001, Ohsas en VCA. Om ook op lange termijn aan deze wet- en regelgeving te voldoen, heeft u inzicht nodig om snel te kunnen anticiperen en continu te verbeteren.

Infoland ondersteunt al meer dan 20 jaar bedrijven in de industriële sector om hun doelstellingen te realiseren rondom kwaliteit en veiligheid. Onze softwaresuite iProva helpt dagelijks een kwart miljoen gebruikers met een duidelijk overzicht te krijgen van alle documenten, processen, afwijkingen, audits en inspecties. Vergroot de bereidheid van medewerkers om zaken te melden door gebruik te maken van het gebruiksvriendelijke meldsysteem. U kunt gemakkelijk inzicht krijgen in checks, inspecties en meldingen aan de hand van eenvoudige dashboards en u kunt eenvoudig vastleggen welke acties en verbetermaatregelen u hebt doorgevoerd. Door het identificeren, analyseren en monitoren van risico’s en afwijkingen heeft u meer inzicht en behoudt u altijd de controle.

.

-25%

minder fouten door de inzet van
kwaliteitsmanagement software

Kwaliteitsmanagement in de industrie? Ervaar het zelf!

Ik laat het u graag in een gratis (online) demonstratie zien! Geen zorgen. Het is geheel vrijblijvend, dus u zit nergens aan vast.

”Met iProva worden alle processen en de bijbehorende documenten geborgd en zijn deze altijd actueel toegankelijk”. – De Groot Installatiegroep

De belangrijkste voordelen

Afbeeldingsresultaat voor groen vinkje   Bespaar kostbare tijd door het digitaliseren van kwaliteitsprocessen

Afbeeldingsresultaat voor groen vinkje   Krijg grip op incidenten en krijg inzicht in risico’s

Afbeeldingsresultaat voor groen vinkje   Creëer transparantie a.d.h.v. realtime rapportages in een overzichtelijk dashboard

Afbeeldingsresultaat voor groen vinkje   Krijg inzicht in de status en vooruitgang van (verbeter-)maatregelen

Afbeeldingsresultaat voor groen vinkje   Laat toegepaste standaarden en ISO normen meteen zien tijdens audits

”Al onze standaard operating procedures, instructies en procesbeschrijvingen zijn met iProva eenvoudig te benaderen”. – Kwaliteitsmanager Howden

Sterke incidentanalyse

Leg afwijkingen, klachten en ongevallen gemakkelijk vast in een geïntegreerd systeem en neem meteen acties als het proces hierom vraagt.

Risicobeheersing

Overzichtelijke risicoprofielen helpen bij het maken van de juiste keuze nadien. Krijg grip op risico’s en beheer de implementatie en bewaking van verbetertrajecten.

Operational Excellence

Verzamel data, leg compliancy vast en maak Operational Excellence een continue leerproces. Leer dankzij feedbackmomenten van gemaakte fouten of suggesties om te verbeteren.

  • Ervaart u onze software liever zelf? Vraag nu een gratis online demo aan.


    Demo aanvragen

Eén software-platform. Vijf unieke oplossingen.

Documenten &
Processen

Melden &
Analyseren

Meten &
Inspecteren

Leren &
Toetsen

Risico-
management

© Infoland BVBA 1998-2020